NFD prodaje 1,19% Nove ljubljanske banke

Bez autora
Jul 02 2012

NFD je danas objavio poziv za predavanje ponudi za otkup 131.693 dionica NLB, što je 1,19 posto u NLB-u. Prikupljanje ponuda završava s 13. srpnjem, a minimalna cijena mora iznositi 35 eura. Ponuđena cijena morati biti izražena u eurima, s dvije decimale, dok se ponuda mora odnositi na najmanje 43.900 dionica. Ako netko od ponuđača ponudi istu cijenu kao drugi ponuđač, njegova će se ponuda poništiti i smatrat će se nepotpunom. Isplata mora uslijediti 15 dana nakon sklapanja ugovora. Na natječaj se mogu prijaviti domaće i strane pravne i fizičke osobe, s time da pravne osobe moraju priložiti i ispis iz sudskog registra, ne starijeg od 30 dana.

NFD prodaje 1,19% Nove ljubljanske bankeNFD je danas objavio poziv za predavanje ponudi za otkup 131.693 dionica NLB, što je 1,19 posto u NLB-u.

Prikupljanje ponuda završava s 13. srpnjem, a minimalna cijena mora iznositi 35 eura. Ponuđena cijena morati biti izražena u eurima, s dvije decimale, dok se ponuda mora odnositi na najmanje 43.900 dionica.

Ako netko od ponuđača ponudi istu cijenu kao drugi ponuđač, njegova će se ponuda poništiti i smatrat će se nepotpunom. Isplata mora uslijediti 15 dana nakon sklapanja ugovora. Na natječaj se mogu prijaviti domaće i strane pravne i fizičke osobe, s time da pravne osobe moraju priložiti i ispis iz sudskog registra, ne starijeg od 30 dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik